Not known Details About عسل روی پوست
Not known Details About عسل روی پوست
Blog Article
همچنین، برای مصرف عسل به عنوان درمان در موارد خاص، بهتر است با پزشک مشورت کنید تا از ایمنی و مزایای مصرف در موارد خاص اطمینان حاصل کنید.
افرادی که به عسل حساسیت دارند، باید از مصرف آن پرهیز کنند.
همچنین کربوهیدارتهای موجود در عسل، بهترین منبع ذخیرهی گلیکوژن در ماهیچههاست.
به طور کلی بهبود مشکلات کبدی با عسل به سه طریق اتفاق میافتد.
صفحههایی که از یادکرد وب با پارامتر وضعیت پیوند استفاده میکنند
بر اساس نوشتههای کتابی به نام (آشتانگا هاریدایا) که قدمت آن به ۵۰۰ سال قبل از میلاد میرسد، عسل میتواند بر علیه بسیاری از بیماریها به ویژه تمیز نگهداشتن زخمها و درمان عفونتهای داخلی و خارجی کمک کند.
عسل به عنوان یک منبع شیرینی طبیعی و انرژی در دوران باستان توسط انسان ها مصرف می شد. از مصریان قدیمی تا سومری ها و یونانیان باستان، تمدن های مختلف از عسل به عنوان یک ماده غذایی و دارویی استفاده می کردند.
مطلب مشابه: خواص درمانی شلغم؛ هر آنچه که در مورد شلغم باید بدانید
در دوران مدرن، تحقیقات علمی بیشتری در مورد عسل انجام شد. ارزش غذایی عسل و تأثیرات آن بر سلامت انسان به دقت مورد مطالعه قرار گرفت.
در ادامه به برخی از مهمترین فواید عسل که از نظر علمی برای آنها شواهدی وجود دارد اشاره خواهیم کرد.
۱. مضرات ناشی از آلرژی: مضرات ناشی از آلرژی زمانی اتفاق میافتد که فرد به عسل خام به خاطر وجود گرده گل در آن حساسیت دارد، آلرژی به عسل خام معمولا با علائم چون تنگی نفس، سرگیجه، حالت تهوع، ورم کردن زبان و… همراه خواهد بود که در صورت مشاهده هر کدام از این علائم بهتر است مصرف عسل را قطع و در صورت تشدید علائم به پزشک مراجعه کنید.
مقابله با باکتری های مقاوم به دارو: عسل می تواند در مقابله با باکتری های مقاوم به دارو (معمولاً باکتری های گرم منفی) مؤثر website باشد.
در ایران این تصور غلط وجود دارد که اگر عسلی رس ببندد یا به اصلاح شکرک بزند، تقلبی است در حالی که علت شکرک زدن عسل به دلیل وجود گلوکز (یکی از قندهای موجود در عسل) در آن است؛ از آنجایی که عسل چه طبیعی باشد، چه شربتی و چه تقلبی این قند را در ساختار خود دارد، پس امکان شکرک زدن برای هر عسلی ممکن است رخ دهد و بنابراین شکرک زدن عسل نمیتواند معیار خوبی برای تشخیص طبیعی یا تقلبی بودن عسل باشد.[۳۲]
مواد گیاهی و عطری: عسل ممکن است مواد گیاهی مختلف و عطری از گل ها و گیاهان مختلف را به خود بگیرد، که به تفاوت در طعم و عطر عسل منجر می شود.